Jelentkezzen viszonteladónak a tisztitoszeresek@tisztitoszeresek.hu címen. 

Kérdése van? Írjon a tisztoszeresek@tisztitoszeresek.hu-ra.

BRILLIANCE® Szagsemlegesítő
BRILLIANCE® Szagsemlegesítő
3 311 Ft

BRILLIANCE® Szagsemlegesítő

Hatékony vizelet, fekália, szemét, rothadó, bomló szerves dolgok és dohányzás okozta szagokkal szemben.
Nem tartalmaz illatanyagot.
Nem tartalmaz mérgező anyagokat.
Felhasználásra kész oldat, ne hígítsa!

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

 

 

3 311 Ft
Részletek
Leírás
A Brilliance® Szagsemlegesítő nem illattal fedi el a kellemetlen szagokat, hanem biológiailag bontja le azokat. Gyorsan hat és tartósan elbír a szemét- vagy dohány-, illetve állati eredetű szagokkal. Hatékony továbbá a vizelet, fekália és a rothadó, bomló bűzzel szemben is. Nem marja meg a felületeket, mivel nem tartalmaz semmilyen agresszív összetevőt.

Használati utasítás
Amennyiben lehetséges tisztítsa meg a felületet, de ha erre nincsen lehetőség közvetlenül a szag forrására fújva is hatékony a Brilliance® Szagsemlegesítő. Mindig annyit és olyan sűrűn adagolja, hogy a kellemetlen szagok megszünjenek. Hatása szinte azonnali vagy nagyon rövid időn belül kifejti hatását.

Biztonsági adatlap tartalmazza az összetevőket.

Biztonsági figyelmeztetés
veszely piktogram 150A figyelmeztető mondatok
EUH 208 1,2-benzizotiazolin-3-on-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
H318 Súlyos szemkárosodást okoz.
Adatok
Cikkszám:
SZS075
Kiegészítő termékek