NYAR10 kóddal, most 10% kedvezményt kap a végösszegből, ha feliratkozik hírlevelünkre!!! Használja ki, most megéri!!!

Kérdése van? Írjon a tisztoszeresek@tisztitoszeresek.hu-ra.

Bonus ECO sponge mosogatószivacs 7cm x 9,5cm x 2,5cm 5 db
Bonus ECO sponge mosogatószivacs 7cm x 9,5cm x 2,5cm 5 db
481 Ft

Bonus ECO sponge mosogatószivacs 7cm x 9,5cm x 2,5cm 5 db

A klasszikus Bonus Eco Eco Sponge szivacs mosogatásához. Ez az a nélkülözhetetlen segítő, amely számos konyhai problémát megoldhat. Praktikus méretének köszönhetően ideális a legtöbb felületre, és nem csak a konyhában.

A szivacs úgy van kialakítva, hogy tökéletesen kezelje az edények tisztítását. Felépítése két rétegből áll, amelyek együttesen működnek a tökéletes eredmény elérése érdekében. Az első réteg kemény csiszolószemcsés, amely ideális az edényeken és edényeken megtapadó durva szennyeződések eltávolítására. Ez a szemcse hatékonyan oldja fel a legmakacsabb maradványokat is. A szivacs második rétege puhább és kíméletesebb a felületekhez, mégis elég hatékony ahhoz, hogy ezeket a szennyeződéseket gyengéden letörölje. Ezzel a mosogatószivaccsal biztos lehet benne, hogy edényei tiszták és makulátlanok lesznek.

Az edények mellett ez a szivacs a lakás különböző egyéb felületeinek tisztításához is nagyszerű társ. Sokoldalú és tartós, így nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akiknek fontos a tisztaság és a rendezettség. Segítségével Ön lesz az irányítója konyhája tisztaságának, és ételei mindig szeretettel és gondossággal készülnek majd el.
481 Ft
Adatok
Cikkszám:
BES5