Jelentkezzen viszonteladónak a tisztitoszeresek@tisztitoszeresek.hu címen. 

Kérdése van? Írjon a tisztoszeresek@tisztitoszeresek.hu-ra.

BioBrill ÖKO Gépi mosogatószer és öblítő
BioBrill ÖKO Gépi mosogatószer és öblítő
4 984 Ft 
3 311 Ft

BioBrill ÖKO Gépi mosogatószer és öblítő

Valódi ÖKO termék kompromisszumok nélkül.

 

Kiváltja a mosogató tablettát is!

Annyi a dolga, hogy az öblitő tartájba beönti!!!


Szulfátmentes | Vegán | ÖKO flakonban | Biológiailag lebomló | Növényi alapanyagokból | Színezékmentes | Tartósítószer-mentes | Méreganyagmentes | Éter- és benzolmentes

34
Kezdete: 2024.03.07   A készlet erejéig!
Megtakarítás 1 673 Ft
3 311 Ft
4 984 Ft 
Részletek

Minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Biztonsági lap letöltése: ITT

Leírás

BioBrill® ÖKO Gépi Mosogatószer és Öblítő

Óvja családját és környezetét a természetes anyagokból készült BioBrill® ÖKO Gépi Mosogatószer és Öblítővel!

A BioBrill® ÖKO Gépi Mosogató és Öblítő egyben egy különleges készítmény. Közel semleges pH mellett hatékonyan oldja a zsírt, ugyanakkor nem okoz hosszútávon sem üvegkorróziót. Nagy előnye még, hogy folyadék, így nem alakulhat ki dugulás a mosogatószer miatt. A mosogatógép szagtalan és tiszta marad mosogatás után. A mosogatáshoz nem kell külön öblítőt vásárolni, hiszen ezt a terméket lehet az öblítő részbe is tölteni. A mosogatás végeredménye tökéletesen cseppmentes lesz. Fontos azonban megemlíteni, hogy a mosogatógépben a vízlágyítót sóval fel kell mindig tölteni. Ehhez lehet nyugodtan közönséges, de nem jódozott tengeri sót alkalmazni.

Használati utasítás Figyelem! Figyelmeztetés: Gépi mosogatáshoz a tisztítószer- és az öblítő adagolót is a BioBrill® ÖKO Gépi Mosogatószer és Öblítővel kell feltölteni. A mosogatószert a tisztítószer adagolóban a jelölésig kell tölteni, majd rázárni a fedelét. A mosogatást 55 – 60 °C-on érdemes végezni, de lehet ennél alacsonyabb hőmérsékleten is. Nagyon fontos! A vízlágyító só adagolója legyen mindig feltöltve, nem jódozott tengeri konyhasóval. Így biztonsággal használható és nem károsodik a készülék. Tehát, amikor a mosogatógép jelzi a sóhiányt, azonnal fel kell az adagolóját tölteni.

Semmilyen állati eredetű származékot nem tartalmaz, illetve állatkísérleteket sem végeztünk a termék fejlesztésekor. Továbbá minden káros anyagtól mentes.

Biztonsági adatlap tartalmazza az összetevőket.
Eltartható: Napfénytől védett, száraz helyen, +5 és +30°C között!, a flakonon jelzett időpontig.
Kiszerelés: 1000 ml
pH 6,5

Biztonsági figyelmeztetés

Biztonsági figyelmeztetés - felkiáltójel

A figyelmeztető mondatok
H319 Súlyos szemirritációt okoz.
EUH 208 α-amiláz-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.

 

Adatok
Cikkszám:
BBOGMO1
Kiegészítő termékek